Filmamasoner

Filmamasoner søker nye skribenter

Filmamasoner er et nordisk filmtidsskrift på nett som fokuserer på kvinner foran og bak kamera. Vi gjør dette ved for eksempel å skrive om kvinnelige regissører, tv-heltinner, framheve kvinnelige rolleprestasjoner, dekke festivaler, intervjue eksperter eller andre filmarbeidere.
Vi er alltid på utkikk etter nye, friske stemmer til å skrive for oss.
Det stilles ikke noe krav om utdannelse innen film eller medievitenskap, bare at du er interessert, vil å bidra og utvikle din filmkritikk og stemme.

Ønsker du å skrive om tematikk knyttet opp mot film og kvinner og å få publisert eget arbeid på en seriøs plattform er dette flott mulighet. Redaksjonen består av masse bra damer som kan bidra med feedback og innspill. Alle tekstene vi får inn går igjennom flere runder med redigering og tilbakemeldinger. Vi publiserer også tekster på dansk og svensk.
Vi jobber på frivillig basis, men det vil være mulighet til delta på pressevisninger av nye filmer, festivaler med pressepass, anmeldelse av DVDer m.m. Vi er hovedsakelig interessert i kvinnelige skribenter, og våre skribenter jobber på frivillig basis.

Er du interessert i å høre mer om hva det vil innebære å være med i Filmamasoner-redaksjonen?
Send en e-post til info@filmamasoner.no for en uforpliktende prat.
Vi gleder oss til å høre fra deg!

Liker du denne artikkelen? Del den da vel!

Om Skribenten

Redaksjonen legger ut nyheter, anbefalinger og arrangementer.

Legg igjen en kommentar